Dezvoltare personală

Early booking Lefkada prin Vola.ro

Nu eşti dator nimănui! 15 lucruri pe care nu trebuie să le explici. Niciodată!

   Multe alegeri pe care le facem în viață, de la ceea ce facem la modul în care ne comportăm și cum interacționăm cu cei din jur sunt obiectul întrebărilor și comentariilor celor din jurul nostru. Membri de familie, prieteni și chiar persoane necunoscute - se pare că toată lumea are o părere cu privire la lucrurile pe care le facem, indiferent cât de mici sau nesemnificative ar putea părea pentru noi.

   Uneori, oamenii merg atât de departe încât îți cer să le explici deciziile și alegerile pe care le faci. S-ar putea să te simți obligat să răspunzi, însă unele lucruri nu sunt deloc treaba altora și nu le datorezi niciun fel de explicație cu privire la următoarele 15 lucruri.

Tags: 

Filmul "Fără o vâslă" ("Without a paddle") - O vorbă înțeleaptă

   Tocmai ce am revăzut la ProTV comedia ușoară "Fără o vâslă" ("Without a paddle") - ai aici detalii.

   Subiectul este simplu: Seth Green, Matthew Lillard şi Dax Shepard joacă în această comedie fantastică rolurile unor prieteni din copilărie, băieţi din Philadelphia ale căror vieţi au luat-o pe căi diferite, dar care se reîntâlnesc după moartea neaşteptată a celui de-al patrulea dintre ei.

Tags: 

Am reclamat Link Academy la OPC Timiș

   La începutul anului 2013 (mai precis, ianuarie 2013) am avut proasta inspirație de a semna un contract cu Link Group Education Services srl (mai cunoscut fiind site-ul lor, link-academy.com(atenţie !)), contract ce avea ca obiect un curs de administrare IT.

   Dupa ce am achitat 4 rate, le-am trimis un email în care le-am explicat că nu mai plătesc nicio altă rată și că doresc să închei toate socotelile cu ei. Mi-am expus motivele în reclamația pe care am redactat-o (dacă ești într-o situație asemănătoare, te poți inspira...). Și așa a început balamucul...

Tags: 

John Perkins - Confesiunile unui asasin economic

   Hotărât lucru: blog-ul meu devine, pe zi ce trece, un blog de carte...

   Tocmai ce am terminat de citit două cărți care m-au pus pe gânduri:

   "Confesiunile unui asasin economic";
   "Istoria secretă a imperiului american".

   Autor este controversatul John Perkins.

 

   Indiferent de discuțiile pro și contra lui John Perkins (sunt voci care spun că ar fi un fel de agent "dublu", argumentându-se că "lupul își schimbă părul, dar năravul ba", iar că dezvăluirile sale par să nu deranjeze guvernul și corporațiile americane), un lucru este sigur: lumea este condusă de marile corporații (FMI și Banca Mondială sunt, și ele, corporații), iar obiectivele sunt BANII, RESURSELE ENERGETICE și PUTEREA.

Tags: 

Subscribe to RSS - Dezvoltare personală