O experienţă interesantă la XXL Penny Market

Early booking Lefkada prin Vola.ro

Tags: 

   Astăzi am trăit o experienţă plăcută/neplăcută vis-a-vis de supermarketul XXL.

   Despre ce este vorba ?

   În urmă cu 2 zile am cumpărat de la XXL, printre altele, o sticlă cu lapte Cedra (de la Napolact) şi un set de 2 baterii Duracell pentru telecomanda de la receiver.

   Toate bune şi frumoase - până când am încercat laptele... Eu beau dimineaţa cafea tare (espresso), "aditivată" cu lapte. Ei bine, am scos din frigider sticla cu lapte Cedra cumpărată o seară în urmă şi am încercat să adaug în ceaşca cu cafea - în loc să se prelingă zeama bine-cunoscută am avut foarte neplăcuta surpriză să văd ceva ce nu semăna nici pe departe cu ce ştiam că ar trebui să fie, respectiv o chestie vâscoasă (de culoarea alburie, este adevărat) şi cu un miros acru puternic.

   Mi-au sărit dracii pentru că îmi compromisesem şi cafeaua, astfel că am plecat spre birou fără a mai bea o cafea.

   În aceeaşi, dupa-amiază, am schimbat bateriile de la telecomandă şi am vrut să testez dacă totul funcţionează ok. Nici un semn că telecomanda ar mai vrea să "comunice" cu receiver-ul. Am pus înapoi bateriile vechi, iar telecomanda a reînceput să funcţioneze.

   "- Până aici !" mi-am spus şi am căutat în gunoi bonul fiscal şi ambalajul de la baterii, după care am luat bateriile şi laptele şi m-am prezentat la biroul informaţii de la XXL. Pe drum îmi pregătisem toate argumentele necesare, argumentul suprem fiind, evident, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului.

   Am depus laptele şi bateriile pe front-desk-ul biroului informaţii şi i-am spus clar şi răspicat domnişoarei de acolo că doresc banii înapoi !

   Răspunsul m-a lăsat perplex: "Imediat, să sun pe cineva de la raion."

   În 2 minute a venit un tip plictisit, a luat sticla cu lapte şi, fără ca măcar să verifice dacă data expirării era sau nu în regulă, a plecat spre depozit, iar la baterii nu s-a mai uitat nimeni.
   Probabil nu eram primul care aducea marfa înapoi...

   Mi s-a făcut calculul, mi s-au dat banii şi...am plecat.

   Bilă albă: viteza cu care s-au mişcat.
   Bilă neagră: nu-mi voi mai face cumpărăturile la XXL.

   Ai păţit ceva asemănător vreodată ? Spune-ţi experienţa...