Social

Early booking Lefkada prin Vola.ro

Loteria Vizelor 2015 - s-a dat startul înscrierilor

   Cel mai important lucru:
   Pentru a te înscrie la Loteria Vizelor NU trebuie să plătești nimic !

   Atenție la păcăleli ! Ambasada S.U.A. a postat un material video (special pentru aplicanții români), o alegorie a poveștii "Ursul păcălit de vulpe", pe care te invit să-l urmărești:

   Site-ul Ambasadei S.U.A. în România anunță deschiderea înscrierilor pentru Loteria Vizelor, ediția 2015. Înscrierile se primesc cu începere de Marți, 1 Octombrie 2013, ora 12:00 (Eastern Daylight Time, EDT, GMT-4) și se încheie Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013, ora 12:00 (Eastern Daylight Time, EDT, GMT-4).

Tags: 

Pensiile private - chiar merită ca altcineva să se ocupe de banii tăi ?

   Am tot amânat momentul scrierii acestui articol, însă astăzi m-am hotărât !

   Preambul
   În luna iulie 2007 am semnat actul de aderare la Fondul de pensii administrate privat AZT Moderato - este vorba de o pensie privată facultativă. Am ales să contribui cu suma cea mai mică permisă legal, respectiv 50 de lei lunar, urmând să cresc, în viitor, valoarea contribuţiei, în funcţie de randamentul investiţiilor făcute de Allianz Tiriac Pensii Private, administratorul fondului de pensii AZT Moderato. NU este cazul celor "înregimentaţi" în Pilonul II, respectiv al pensiilor private obligatorii, care se finanţează de către stat - ca o paranteză fie spus, mi-ar plăcea şi mie să lucrez într-o firmă a cărei sursă de venituri să fie bani de la stat...

Tags: 

Cine trebuie să rezolve problema câinilor vagabonzi ?

   Suntem atât de obişnuiţi cu prezenţa câinilor vagabonzi de pe străzi, încât nu devin subiect de discuţie decât atunci când apare la ştiri o veste despre încă o persoană muşcată grav sau chiar mortal.

   Cu aceeaşi ocazie toate talk-show-urile televizate dezbat problema câinilor vagabonzi pe toate feţele, se exprimă păreri, se prezintă statistici, se amintesc şi alte cazuri, se propun soluţii, se trag concluzii.

Tags: 

Vor mai avea românii parte de pensii de stat ?

   O ştire difuzată de ProTV arată faptul că sistemul pensiilor de stat se pare că nu va mai fi viabil în viitorul nu prea îndepărtat.

   Un reporter ProTV a încercat să afle care este suma pe care a cotizat-o până la acest moment la sistemul pensiilor de stat şi cât ar fi pensia calculată.

   Trecând peste birocraţia inerentă unui astfel de demers, concluziile sunt foarte sumbre:

Tags: 

Sechestru pe alocaţia copiilor ?!

   În această dimineaţă (19 oct. 2012) am auzit-o la ştiri şi pe-asta: fiscul a executat silit nişte întârziaţi la plata impozitelor însă, neavând de unde să stoarcă bani (fiscul), s-a "orientat" către alocaţia copiilor celor în cauză !

   Încă o dovadă a faptului că România este "altfel" decât orice altă ţară de pe planetă...

Tags: 

Subscribe to RSS - Social