Timp liber

Early booking Lefkada prin Vola.ro

Filmul "Fără o vâslă" ("Without a paddle") - O vorbă înțeleaptă

   Tocmai ce am revăzut la ProTV comedia ușoară "Fără o vâslă" ("Without a paddle") - ai aici detalii.

   Subiectul este simplu: Seth Green, Matthew Lillard şi Dax Shepard joacă în această comedie fantastică rolurile unor prieteni din copilărie, băieţi din Philadelphia ale căror vieţi au luat-o pe căi diferite, dar care se reîntâlnesc după moartea neaşteptată a celui de-al patrulea dintre ei.

Tags: 

John Perkins - Confesiunile unui asasin economic

   Hotărât lucru: blog-ul meu devine, pe zi ce trece, un blog de carte...

   Tocmai ce am terminat de citit două cărți care m-au pus pe gânduri:

   "Confesiunile unui asasin economic";
   "Istoria secretă a imperiului american".

   Autor este controversatul John Perkins.

 

   Indiferent de discuțiile pro și contra lui John Perkins (sunt voci care spun că ar fi un fel de agent "dublu", argumentându-se că "lupul își schimbă părul, dar năravul ba", iar că dezvăluirile sale par să nu deranjeze guvernul și corporațiile americane), un lucru este sigur: lumea este condusă de marile corporații (FMI și Banca Mondială sunt, și ele, corporații), iar obiectivele sunt BANII, RESURSELE ENERGETICE și PUTEREA.

Tags: 

O carte pe care o recomand - Următorii 100 de ani. Previziuni pentru secolul XXI, George Friedman

   Tocmai am terminat de citit cartea lui George Friedman, "Următorii 100 de ani. Previziuni pentru secolul XXI".

   Dacă vrei să înțelegi cum evoluează lumea și cum ne influențează viețile este o lectură obligatorie. Îți mărturisesc că am citit cartea în doar două zile.

   În continuare este prezentarea editurii:

   George Friedman ne permite să aruncăm o privire spre viitor, oferindu-ne o serie de previziuni uimitoare despre schimbările majore pe care le va aduce cu sine secolul XXI, la nivel mondial. Aflăm motivele care stau la baza declanșării viitoarelor conflicte, care națiuni vor pierde puterea economică și care o vor câștiga și cum ne vor afecta direct noile orientări tehnologice și culturale.

Tags: 

Am slăbit 7 kg.

   Zilele trecute am vazut-o la ştiri pe Adriana Bahmuţeanu care se lăuda că ar fi slăbit 10 kg. cu dieta, pe care o numea ea, FOAMEA.

   Zău că nu pot înţelege - faci foamea o perioadă mai lungă sau mai scurtă, după care îţi revii la regimul alimentar de dinainte de a face foamea şi ajungi tot acolo de unde ai plecat...

   Prin anul 2007 am ţinut şi eu o dietă timp de 2 luni, împărţită în 4 etape a câte 2 săptămâni. În fiecare etapă era permis un anumit tip de alimente, iar alcoolul era exclus. Pe măsură ce ajungeam la o etapă superioară, la alimentele din etapa anterioară se adăugau noi alimente.

Tags: 

Am văzut o poşetă Louis Vuitton...

   Întâmplarea a făcut să văd o reclamă la promoţia organizată de Ferrero Romania S.R.L. având ca premii poşete...

   Participarea se baza pe cumpărarea unui produs Kinder Bueno, care conţinea un cod şi care cod trebuia transmis prin SMS sau introdus direct pe site-ul http://100deposete.ro/.

   Toate bune şi frumoase; este ştiută dependenţa nevinovată a femeilor pentru poşete, însă... una din poşetele oferite ca premiu a fost (la data de 31 octombrie 2012 campania a luat sfârşit) marca Louis Vuitton.

   Aceasta este poşeta:

Tags: 

Subscribe to RSS - Timp liber