Clarificări esențiale privind gestionarea deșeuriilor în Orașul Băile Govora

📢 𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐀𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐕𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢:
Deși a fost sugerat că Viceprimarul Radu Bărăscu a fost primul care a depistat presupuse nereguli în procesul de colectare a deșeurilor, doresc să clarific că această afirmație este 𝐢𝐧𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭𝐚̆. Administrația locală are un proces bine stabilit și transparent de monitorizare și gestionare a deșeurilor.

💬 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐳𝐞:
Containerele prezentate în pozele distribuite sunt aferente blocurilor de locuințe și, prin urmare, servesc persoanelor fizice. Pentru aceste containere, Primăria Băile Govora nu efectuează plăți suplimentare. Contrar afirmațiilor, Primăria nu plătește de două ori pentru aceleași servicii de salubrizare.

🔍 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐆𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫:
Procesul de monitorizare a cantității de gunoi colectat este un demers constant al administrației. Analizele detaliate din ultimii ani arată o medie lunară de 45-50 de tone de gunoi, cu variații sezoniere.

📊 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫:
Subliniez că Primăria plătește doar pentru deșeurile pe care le produce. Deșeurile colectate de la persoane juridice sunt gestionate și facturate separat.

🌦️ 𝐈𝐧𝐟𝐥𝐮𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐌𝐞𝐭𝐞𝐨𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐎𝐫𝐚𝐬̦ 𝐒𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞:
Greutatea gunoiului poate varia în funcție de condițiile meteorologice și responsabilitățile specifice unui oraș turistic sunt mereu luate în considerare.

🏞️ 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐎𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐚̆𝐢𝐥𝐞 𝐆𝐨𝐯𝐨𝐫𝐚:
Țin să menționez că Băile Govora are un regim de funcționare diferit comparativ cu localitățile învecinate, datorită existenței locuințelor colective(blocuri), specificului turistic, prezenței hotelurilor și faptului că este o stațiune tranzitată de mulți turiști. Aceste caracteristici unice influențează gestionarea deșeurilor și abordarea noastră în cadrul serviciilor publice.

🌱 𝐄𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐎𝐫𝐚𝐬̦ 𝐂𝐮𝐫𝐚𝐭:
Echipa noastră depune eforturi constante pentru a menține Băile Govora curat și frumos, cu servicii de salubrizare de calitate și tarife accesibile.

🤝 𝐈̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞𝐫𝐞, doresc să subliniez angajamentul meu și al echipei Primăriei Băile Govora de a lucra împreună cu cetățenii pentru a menține un oraș curat și sănătos. Prin colaborare și responsabilitate comună, putem asigura că Băile Govora rămâne un loc minunat de trăit, vizitat și apreciat.

𝐂𝐮 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭,
𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐞𝐬𝐜𝐮

Share: